Levertijd & Verzendkosten

Levertijd

Om kosten en CO2-uitstoot te minimaliseren, bundelen we leveringen. Wij streven ernaar uw bestelling binnen één week te leveren. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we spoedig contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Verzendkosten

Wij bezorgen onze vergulde spiegels en/of vintage design rechtstreeks bij u thuis. We leveren tot aan de begane grond, tenzij anders overeengekomen. De kosten voor bezorgen bedragen €25 in Den Haag, €65 binnen de rest van Nederland en €110 in heel België.

Bezorgafspraak

Tijdens het maken van een bezorgafspraak kunt u aangeven dat u een half uur voor bezorging gebeld wilt worden. Bij afwezigheid wordt er een nieuwe afspraak ingepland en extra transportkosten in rekening gebracht. Let op, u moet altijd tekenen voor ontvangst. Controleer daarom altijd of het meubel in goede staat is aangekomen.

Kosteloos ophalen

U kunt er ook voor kiezen om meubels kosteloos op te halen in onze winkel in Den Haag centrum. Informeer ons altijd even voordat u komt, zodat wij het meubel voor u klaar kunnen zetten. Aangekochte artikelen dienen binnen 14 dagen te worden opgehaald.

Spiegel bevestigen

Al onze spiegels zijn voorzien van een stevige bevestigingsconstructie aan de achterkant, zodat de aangekochte spiegel veilig aan de muur kan worden opgehangen. Voor de bevestiging aan de muur is het noodzakelijk dat een daartoe bevoegd persoon een haak in de muur maakt. Houd er rekening mee dat wij geen montageservice aanbieden.