Bent u op zoek naar een bijzondere en sfeervolle locatie voor uw fotoshoot? Dan is ons atelier gelegen aan de Prinsegracht te Den Haag de perfecte plek voor het creëren van prachtige beelden en reportages. Ons karakteristieke atelier beschikt over twee exclusieve showrooms, een beeldentuin en meerdere authentieke werkruimtes waarbij ornamenten, rozetten en sierlijsten alle wanden en plafonds bedekken. Dit unieke decor biedt een prachtige achtergrond voor uw fotoshoot of reportage. Of u nu binnen of buiten wilt fotograferen, bij ons bent u altijd verzekerd van een spectaculaire omgeving.

Onze locatie

Door het unieke decor is ons atelier een geschikte locatie voor professionele fotoshoots. Met diverse kroonluchters, vergulde spiegels, zandstenen schouwen en authentieke ornamenten en sierlijsten die de muren bekleden, voelt het alsof u 100 jaar terug in de tijd reist. Onze twee showrooms, de 'Royal Blue' badkamer en de ornamentale 'Royal Red' slaapkamer, hebben elk een unieke charme. Ook biedt onze beeldentuin talloze mogelijkheden voor een unieke fotoshoot met authentieke sculpturen, beelden, zandstenen schouwen en ornamenten. Met een oppervlakte van ruim 120 m² beschikt ons atelier over voldoende ruimte voor het creëren van een klassieke, romantische of sprookjesachtige sfeer voor uw fotoshoot of reportage. 

Fotoshoots impressie

Bekijk onderstaand het eindresultaat van enkele fotoshoots en reportages die eerder bij ons hebben plaatsgevonden.

Fotoshoot boeken

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we per juni 2023 een exclusieve samenwerking zijn aangegaan met Art Photo Projects, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele fotoshoots en fotografieworkshops. Dankzij deze samenwerking kunnen we in ons atelier een betoverende fotografische ervaring bieden, verrijkt met de expertise en creativiteit van Art Photo Projects.

Wilt u meer weten over het boeken van een fotoshoot op onze locatie en de bijbehorende prijzen? Neem dan snel een kijkje op www.artphotoprojects.world voor meer informatie, of neem rechtstreeks contact op met Anna, de eigenaresse van Art Photo Projects, via (+31) 615 241 803. Samen met Art Photo Projects streven we ernaar om uw fotoshoot ervaring onvergetelijk te maken!